Solpark på din mark?

Switchr är  specialiserade på att utveckla solparker. Vi är ständigt på jakt efter nya markområden att arrendera, från Gävle och söderut. 

Genom att arrendera ut din mark till oss får du ökad årsinkomst från mark som annars inte används aktivt. Du undviker dessutom mellanhänder som inte själva kommer att äga eller driva solparken på din mark. Vi tar hand om allt från planering och installation, till drift och underhåll av solparken – så att du kan luta dig tillbaka och se din investering växa på ett hållbart sätt. 

Genom att samarbeta med Switchr bidrar du också till en mer hållbar framtid, där vi tillsammans kan minska koldioxidutsläppen och öka användningen av förnybar energi.

Vilken typ av mark är det vi söker?

Markområden som ligger relativt platt och inom rimligt avstånd från elnätet är av intresse. Hör gärna av dig till oss för bedömning.

Finders Fee

Kanske du känner någon som har mark att arrendera ut? Genom att tipsa oss får du Finders Fee, när ett arrendeavtal skrivis med markägaren.

Kontakta Switchr

Har du frågor, vill lämna in din mark för bedömning eller har du har tips på markägare vi kan kontakta. 

Hör gärna av dig till Konrad på telefonnummer 079-201 32 70 eller skicka oss ett meddelande genom att fylla i formuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan. 

Kontakta Switchr

Har du mark du vill arrendera ut eller vet du någon som har? Kanske du har andra frågor? Kontakta oss gärna genom att fylla i formuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Markägare
Fields

Join the
movement!

Join the movement by subscribing to the Switchr newsletter. Stay informed on the latest news and events and become a part of the change – sign up now.


I accept privacy policy